TOBOGANI NA NAPUHAVANJE

Uvjeti korištenja

Unajmljivač treba uzeti u obzir ove smjernice:

Nadzor djece od strane odraslih osoba obavezan je za cijelo vrijeme korištenja iznajmljenog dvorca.

Odrasla osoba (18 godina ili više) koja nadzire mora imati dovoljno ovlasti da spriječi nemarno ili grubo ponašanje ili namjernu grubu igru.

Uvjerite se da nikome iznad dobne granice (12 godina) nije dopušten pristup jedinici na napuhavanje, a posebno omladini i odraslima. To je zbog razloga sigurnosti, načina proizvodnje i osiguranja.

Ne dopustite bilo kome uporabu jedinice dok se ona napuhava ili ispuhava.

Djeca se ne smiju penjati, sjediti ili vješati na zidove na napuhavanje.

Ne dozvolite djeci da poskakuju na prednjoj sigurnosnoj stepenici. Sigurnosna stepenica je da pomogne korisnicima u sigurnom pristupu ili odstupanju s jedinice.

Osigurajte da jedinica za napuhavanje nije pretrpana. Ograničite broj korisnika kako bi se svakom djetetu omogućilo dovoljno prostora za sigurnu igru.

Pokušajte izbjeći da velika i mala djeca koriste jedinicu za napuhavanje u isto vrijeme.

Cipele, broševi i nakit moraju biti uklonjeni. Preporučamo da uklonite i naočale.

Ne konzumirajte hranu ili piće dok ste na jedinici na napuhavanje, kako bi se izbjegao nered ili mogućnost gušenja.

Ne unosite nikakve zabavne, obojene igračke, zapetljane vrpce I sličnu opremu koja pravi nered ili ostavlja mrlje na opremi za napuhavanje jer ćete biti odgovorni odnosno platiti čišćenje ili popravak.

Nema pušenja, vatre ili roštilja u okruženju od 8 metara od jedinice na napuhavanje

Kućnim ljubimcima nije dopušten pristup jedinici za napuhavanje.

Ne dozvolite djeci da se guraju ili sudaraju. Opomenite ih da prevrtanje preko glave može biti osobito opasno jer mogu zadobiti ozbiljne ozljede leđa ili vrata.

Uzmite u obzir zdravstveno stanje djece koja se koriste opremom. Asmatičari i djeca s posebnim potrebama zahtijevaju dodatni nadzor dok se koriste ovom opremom.

U slučaju kiše udaljite djecu, isključite ventilator i poklopite pumpu iz sigurnosnih razloga. Kada je sigurna ponovna upotreba, ponovno upalite, dobro obrišite svu preostalu vlagu, prije nego što djeci dozvolite da se vrate.

Ne prskajte vodu u blizini električnih ventilatora.

Nikad ne uključujte ili isključujte ventilator dok je jedinica za napuhavanje u upotrebi.

Dvorci se koriste na vlastitu odgovornost te najmodavac, MB5 obrt, ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko dođe do materijalne štete ili povrede prilikom korištenja ili rukovanja dvorcem.

Korištenje naše opreme je na vlastitu odgovornost!